I´m sorry.


Jag ska aldrig mer tveka, jag lovar. Du är sann.


You change my life



Ush vad jag är dålig på det här med uppdatering. Egentligen har jag massor att skriva om, det blir bara aldrig att jag sätter mig ner och gör det. Ska ändras.

En ny vecka har börjat, och då menar jag skolvecka. Inget jag jublar för direkt. Allting känns så annorlunda nu. Så många och så mycket har förändrats sedan åttan, inte minst jag, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta åt det.
Men alla förändringar behöver ju inte vara dåliga? För mycket av det som förändrats har faktiskt förändrats till det bra. Ärligt talat mår man nog bra av förändringar, i alla fall gör jag det.

/M



How to be nerd !?





En av de få roliga saker med att gå är nian är det så kallade spex fotot. Våran klass satsade såklart stenhårt och kom fram med temat "nörd". Så ungefär så här såg hela klassen ut idag. Humor på högsta nivå. Erik krossade alla!

Själv lyckades jag inte så bra med att slå Eriks outfit (ovan). Men hyfsat töntig var jag i alla fall *blink* . Kul var det i alla fall. Resultatet blev superfint, lägger in det när det kommer hem i brevlådan om sådär tre veckor. Då även resten söderfjärdsskolan av skolan kommer få se 9B som tööntar !

/M

Byxmyndig



Byxmyndig, straffmyndig, moppe & hyra film på konsum ( statoil har 16 års gräns) *haha*. Ja där har ni allt jag får göra nu. 15 bast har jag lyckats leva, mycket stolt är jag.

Finns inte mycket intressant att säga om min födelsedag, både nöjd och besviken blev jag. Glad blev jag i alla fall när jag loggade in på facebook och upptäckte att jag blivit bombad av gratulationer, tack!

/


Tell me I´m the one...



...because It´s all I wanna hear.

Idag har varit en bra dag, det vill säga en utan massa skola och plugg, en dag på stranden med klassen. Mys. Fint väder har det varit också, så lite färg hoppas jag ha fått. Imorgon däremot blir det inget chill, nej dagen börjar med NO tio över åtta. Jippe.  Imorgon är det även min födelsedag, byxmyndig blir jag. Ni glömmer väl inte och gratta ? *blink*.


Nu ska jag käka sockerkaka med Sophie mums !

/M

Lose yourself






 
Är det bara jag som älskar låtar med ett bra budskap? Den här låten är enligt mig ett typiskt sådant exempel. Så mycket stämmer in på verkligheten, kanske är det just det som gör att jag gillar den så mycket? Lyssna och kanske förstår du vad jag menar.

I just wanna be close to you.



Imorgon är det en fruktad dag - första skoldagen. Jag har lite av ångest inför det. Det känns som att sista året på Söderfjärsskolan kommer bli hemskt och samtidigt underbart. Jag hoppas på det bästa, men förväntar mig det värsta.

Allting har förändrats, alla har förändrats. Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det...

Snart 15 och fångad?



Jag tror knappast jag är den enda 15-åringen som i stort sett styrs av föräldrarnas beslut och moral, endå känns det så. Tider & regler som måste följas, rummet som ska städas och datorn som måste stängas av omedelbart! Är jag den enda som känner mig fångad?

Ibland tror jag att min mamma uppfattar mig som 5 år, för ibland är det som om vi var tillbaka till den tiden då jag blev daddad som om jag inte ens kunde prata själv. I hennes ögon kommer jag väl alltid att vara den där lilla tjocka bebisen som alltid ville sitta i mammas knä. Men borde hon inte inse att jag faktiskt inte är det längre? Att jag nästan är vuxen och kan ta eget ansvar, fatta egna beslut, och välja min väg i livet? Det är ju inte hon som ska bestämma hur jag ska se ut och vad jag ska tycka. Det har jag mig själv till.

Och nu, 5 dagar innan min 15-års dag, verkar hon fortfarande inte fatta det. Trots att jag verkligen älskar min mamma, så är jag så jä*la trött på att hon aldrig inser faktum -jag är inget barn längre, och borde inte behandlas som ett.

/ M

Päls !?





Är det bara jag som har märkt att pälsen plötsligt blivit enormt modern? Eller ja, plötsligt var det kanske inte, men nu verkar den finnas i varenda affär. Den ovan hittade jag på H&Ms hemsida, fuskpäls och kostar 999kr.

Ärligt talat vet jag inte vad jag ska tycka om pälsen -om den är fin eller ful, eller att det bara hemskt  & brutalt att gå omkring med en död kanin runtkroppen? Men å andra sidan har ju människan alltid klätt sig i päls för att värma sig? Ja, jag vet faktiskt ite vad jag ska tycka om denna nya trend, kanske hamnar den i min garderob till hösten, kanske inte. Tills dess vill jag veta vad ni tycker !

Är pälsen ett måste i höst, eller bara hemskt djurplågeri?

/ M

Nu är min bästavän 15 bast !


... och jag har ännu 9 dagar kvar att uthärda som fjorton. Men jag vill endå säga:

Grattis till min bästaste vän, du som har funnits där för mig i vått och tort i nästan 14 år. Tack för att du lyssnat på mig i alla år. Tack för att du finns och för alla underbara år tillsammans, ser fram emot ännu fler. Hoppas du får världens bästa dag, det är du värd ! Jag älskar dig, glöm aldrig det.

/ M

Perfektionism





Jag antar att jag inte är den enda som efter Twilight filmen totalt förälskat mig i Robert Pattinson. Kan det bli en människa bli mer perfekt?

Jag tror aldrig jag har sett en så djup och rörande film som Twilight. Trots att jag verkligen inte är typen som tycker att filmer om vampyrer är speciellt frestande, så älskar jag den här. Så nu har jag bestämt mig att, precis som ungefär 99 % av resten av världens 15 åriga tjejjer ( eller ja, snart är jag 15 ), även läsa boken. Men för att anta en utmaning valde jag den på engelska. Får se hur det går, men än så länge är jag fullt upptagen med att njuta av heta bilder på Robert Pattinson, även kallad Edward Cullen.

Wish you were here



The Voice är ju något man inte kan undvika, vilket jag inte gjorde i år. men i år tillskillnad från förra året var en stor besvikelse. Artisterna var ju såklart grymma, Men det var ju så jävla packad med folk, Det gick liksom inte att stå stilla utan att bli runtknuffad. men å andra sidan det är väl sådant man för förvänta sig på gratis konserer...

Nu ska jag dra ut och träffa massa vänner. Blir nog ännu en ute kväll i vaxholm...

/
M

Rhapsody in Rock





Efter många om och men så blev det trots allt en lyckad kväll med pappa på skansen. Jag som hade förväntat mig en lite halv lam kväll blev ganska förvånad när eld och fyverkerier bokstavligen sprutade från scenen. Grymt var det. Vilket jävla dra alltså.
På scenen stod bland annat La Gaylia Frazier, Glenn Hughes, Nina Söderqvist & sångaren i The poodels som verkligen underhöll på högsta nivå. Jag har nog alltid varit lite av ett mini-rock fan, men nu, nu tror jag nästan jag är helt lost i rock. Om ni är som jag, galen i musik, gå på Rhapsody in Rock och ni kommer aldrig mer lyssna på pop...

/ M

Miss you.




Låten får mig att tänka på dig...

Time fly...





Är jag den enda som tycker att tiden bara flyger iväg? Att det känns som om det var igår vi stod där , lite smått nervösa, med luciakronor och skulle gå luciatåg för hela sexårs?

För så känns det. Allting har gått så fort. Och helt plötsligt står man här, 15 år gammal. Då är det inte lika lätt, det handlar liksom inte om vem som har den finsate Barbien, eller den nyaste Baby Born längre. Det handlar om moppar, sex och sprit.  Och det känns så hemkt att tänka på att den tiden, då allt var så mycket lättare, då vi var små oskyldiga barn, den kommer inte igen. Den har passerat. Nu står gymnasieval och slutbetyg för våra ögon. Nu kan men inte vara ett oskyldigt barn längre. På ett sätt är jag glad för det, att vi nu kan ta och välja vår egen väg istället för att lämna det åt föräldrarna, men på ett sätt är det också mycket jobbigt att ha den pressen på sig att "välja rätt väg i livet".

Jag ser på framtiden med ljusa ögon. Trots att jag alltid vet att det som varit aldrig kommer igen. Så jag försöker att ta vara på det jag har, innan det försvinner.

Let the sun out







Jahapp, då var det dåligt väder IGEN. Inte najs. Vaxholm är inte bara täckt av tjocka mörka moln utan det bokstavligen öser ner regn också.  Men tajmingen var på min sida, så jag och Erika hann ed en snabbis till huvudstaden, man är ju tvungen att spana in läget på Ung 08.. *blink* .
Och heter men Mimmi Reichel så kan man inte hålla sig ifrån alla ny inkommna kläder, har man dessutom ett presentkort på H&M så bådar det inte gott. Det slutade med att jag kom hem med ett snyggt långt linne med dragkedja...Shoppoholic varning?!  Dagen bjöd, som vanligt när man är med Erika, på mycket skratt. Tack för att du lyste upp min dag hjärtat, det behövdes !

/ M

Clear my head


Jag tror jag ska dra ut och jogga, det är den bästa medicinen när man måste rensa tankarna, enligt mig. Man får liksom tiden att tänka över saker, eller att slippa tänka på andra.
För att rensa tankarna är verkligen vad jag behöver.  

Du kommer in i mitt liv, igen, Och du vänder min värld uppochner.
Jag förstår mig inte på dig. Vad vill du egentligen? Jag blir galen.
Stanna eller gå. för jag klarar inte ett år till utan att veta.

/ M

My new obsession




Do you know what we´re fighting for ?
When It´s not worth dying for?
Does It take your breathe away?

Enligt mig har Green Day gjort sin stora comeback, jag har fastnat totalt.

Grey day



Idag har varit en grå dag. Vaxholm har liksom legat som under ett tjockt molntäcke och solen har bara lyckats komma fram en enda gång.
Och eftersom att det varit en sådan där grå och seg dag så har jag såklart lyckats bänka mig vad datorn, vilket faktiskt var ett tag sedan. Jag har lyckats ta itu med saker jag länge tänkt på att göra, till exempel som att fixa designen på bloggen, men också mejla min fotbollstränare och berätta att jag slutar. Ja, nu har jag alltså officiellt slutat på fotbollen. och faktiskt känns det skönt. Det har ju aldrig varit min grej, vilket jag nu insett. Därför ger jag upp fotbollen för att satsa på de saker som faktiskt är min grej. Som sången till exempel. För det är något jag inte tänker ge upp.

/ M

Starting over again



Ny design, ny frisyr och snart ännu ett nytt skolår, jag inte ser fram emot. Men här har ni det nya jag, och den nya bloggen.   

www.MimmiReichel.blogg.se
-15år i staden.

Enjoy It !

RSS 2.0